Starten på en fremgangsrig salgskarriere

For at lykkes som sælger kræver det kundskaber, en forståelse for erhvervet og viljen til stadig videreudvikling. Derfor driver vi vores egen forretningsskole - Rahmqvist College. Skolen fokuserer på at undervise om salg fra bunden til vores ansatte, at muliggøre personlig udvikling og at øge forståelsen og kendskabet til vores forretningsidé, filosofi og virksomhed. Rahmqvist College er også udformet til at give alle ansatte en langsigtet plan for karrieren i koncernen. Det praktiske program går som en rød tråd gennem vores uddannelse som vi kalder ”teopraktika”. Alle vores forelæsere er dagligt ude i marken og sælge. De har en lang erfaring og gedigen kendskab til den virkelighed som de brænder for at dele ud af. Vi håber at se dig på Sales Training step 1 inden kort tid! 


Lukas Forsberg

”Rahmqvist College betyder rigtig meget for både nyansatte og mere erfarne medarbejdere. Her gives muligheden for at spidse sine kundskaber om alt som hører jobbet til - produktdemonstration, bookning, planlægning, målsætning og meget mere. På Rahmqvist College får alle chancen for at vokse i rollen som sælger og der gives skarpe værktøjer til at anvende i hverdagen. Det er desuden en god anledning til at møde og se hvilken fantastisk virksomhed, vi arbejder for!”

Forelæser

Titel Division Manager, Rahmqvist Delectum
Marked Sverige
Tid på Rahmqvist Siden 2008
Forelæser om Mødebookninger


Mathias Svensson

”Skolen viser virkelig hvilket godt selskab du har i ryggen som ansat. Kundskaber, support, udviklingsmuligheder – holder man af frihed under ansvar er Rahmqvist College starten på et af de bedste erhverv man kan have. Skolen er en meget vigtig ressource og giver vores nyansatte uvurderlig support fra dag et. Forelæsningerne skaber også en rød tråd i salgsorganisationen når nye og gamle sælgere tager del i hinandens erfaringer. Her føler vi, at alle arbejder sammen og at alle stræber i samme retning.” 

Forelæser

Titel Divisions Manager, Scander
Marked Sverige
Tid på Rahmqvist Siden 2006
Forelæser om Planlægning, første indtryk, afslutningsteknik mm.