Rahmqvistgruppen i Sverige og øvrige lande

Eric Rahmqvist AB er en international koncern bestående af ni varemærkedivisioner og ca. 400 ansatte. Vi er repræsenteret i 16 lande og har egne selskaber i 10 lande. Tusindvis af produkter fra vores specialudviklede sortiment demonstreres og leveres dagligt til tilfredse kunder rundt om i verden. Dette giver os en unik viden om arbejdspladser og produktanvendelse på flere markeder end det svenske. Denne viden anvender vi efterfølgende i udviklingen af nye services og produkter. Rahmqvists produkter kan kun købes ved direkte salg via vores varemærker. Vil du vide mere om vores globale virksomhed? Kontakt os på info.dk@rahmqvist.com eller ring på 43 48 40 05.


Unikke produkter, unikke egenskaber

Vores produktfilosofi er enkel. Vi nøjes aldrig med det som findes i et almindeligt standardsortiment. Alle vores produkter udvikles af os selv og har unikke egenskaber. Vi investerer i eget værktøj hos vores producenter og al produktion sker iht. vores specifikationer gældende for kvalitet og miljøindvirkningen. Vi er som det eneste selskab i branchen certificeret både indenfor design, konstruktion og udvikling. Det garanterer, at produkterne er udviklet med omtanke for dig som kunde. Som specialister er det også vores ansvar at være ved din side. Derfor kan du kun købe vores produkter og services, når vi besøger din arbejdsplads. 


KONCERNLEDELSE

Rahmqvists hovedkontor, produktudvikling og marketing findes på Lidingö lige udenfor Stockholm. Her udvikles varer, services og marketingmateriale som siden spredes videre ud i organisationen internationalt.  Vores lokalt styrede salgsselskaber findes i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Schweiz, Østrig, Storbritannien og Estland.Udover vores salgskontor er vi repræsenteret med vores produkter via andre distributører og salgsled i Hong Kong, Kina, Rusland, Polen, Ukraine, Sydafrika og Dubai.